MIJN ERVARINGEN & WAARDEN
Na een carrière in het onderwijs ontdekte ik dat mijn werkelijke passie ergens anders ligt. Klussen, creëren en vernieuwen geven me bijzonder veel energie. Ik ben het meest in mijn element als ik kan werken aan het verbeteren en upgraden van alles dat aan vervanging toe is.

Creativiteit, handigheid, en werken met mijn gevoel zijn mij met de paplepel ingegoten. Zowel in mijn ouderlijk huis als op de lagere en middelbare school (Vrije School Deventer en Zutphen) stond werken met hoofd, hart en handen centraal. Als klein meisje zat ik al bij techniekclubjes, en in mijn pubertijd verdiende ik wat bij met het doen van schilderklussen, onderhoud en groenwerk. Ik werk nauwkeurig, netjes en met oog voor detail. 

Naast klusvrouw ben ik vrouw van Elias en moeder van Voss en Olle. Ook thuis zit ik nooit stil en ben ik vaak creatief bezig. Als ik niet aan het klussen ben vind ik ontspanning op het water met de wind in de zeilen, in de keuken met het bakken van de heerlijkste taarten en ben ik graag in het bos voor een middag zwoegen op mijn mountainbike.

In mijn eigen woning heb ik elk hoekje gezien en bewerkt. Onze jaren 30 woning verdient altijd liefde en aandacht. Aangezien ik vaak de met de boormachine in mijn handen sta en mijn man de stofzuiger vasthoudt, heb ik mijn klus skills de afgelopen jaren goed kunnen benutten.

WAT DOET EEN ALLROUND KLUSVROUW?
Net als elke andere klusjesman help ik u met alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis. Ik ben een allround vakvrouw. Betrouwbaar, precies en betaalbaar.

EXTRA KLUSVROUW BIJ MIEKEMAAKT: NIEUW!!

Vele handen maken licht werk: Sinds de zomer van 2023 huur ik tijdens drukke periodes een extra klusvrouw in. We klussen vaak samen en ze pakt klussen voor mij op die niet meer in mijn eigen agenda ingepland kunnen worden. Het kan dus zomaar zijn dat zij de klus komt klaren of dat we met zn tweeën de klus oppakken. (Uiteraard altijd in overleg.) Mocht u hierover vragen hebben neem dan gerust even contact met mij op.